I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum BlogHeart ❤

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.



Round-Round



Story About Links Goodies






Square-Square








Triangle-Triangle


Skin Made by Rayyan Pangalila
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Rayyan Pangalila
★ My Introduction
Wednesday, 14 March 2012 | 00:10 | 0 BlackWhite

Hi / Assalamualaikum . Aku lahh owner blog nie . Jarangkan budak lelaki buad blog , sebab tulah aku buad blog nie . Lagi satu aku jelly gilew tengok blog orang laen semadd gilew . Okayy . Intro pulak  . Nama aku Hareeq Hakimi tapi just panggel aku kimie jekk . Nak taw umo kew ? Alorhh . Aku baru 14 tahun . Masehh bebudak lagi . Hahaa . Aku stay kat area kluang . Kalau nak mengenali aku dengan lebih dekat , korang boleh add aku kat Facebook atau pun follow aku kat Twitter . Huhhh . Nak cakap banyak-banyak pun korang bukannya boleh dengarkan . Korang boleh baca jekk . Kbaii . Selamadd Hari Raya . Okayy . Merepekk . Hahaaa . Assalamualaikum ^^V


| Newer Post