I'm Waiting You
BlackWhite?



Assalamualaikum BlogHeart ❤

Bonjour Guys!. You was stuck in my blog.
Do follow and do comment my entry ya.
No Haters, Copycats and Anon here.



Round-Round



Story About Links Goodies






Square-Square








Triangle-Triangle


Skin Made by Rayyan Pangalila
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Rayyan Pangalila
☁ EXAM
Thursday, 17 May 2012 | 19:18 | 0 BlackWhite
ASSALAMUALAIKUM



Haii korang , hari nie aku exam but still meng-online . hehe . biase lahh budak skunk . Tapi hari nie pekse PSV jekk . Sonang kacang jekk . hehe . Aku mule pekse dari hari nie sampai jumaat minggu depan (18-25). hermm . sampai cuti sekolah . Yess . syokk arr cuti sekolah . Dapat enjoy puas-2 . Hermm . tapi takodd arr nanti soalan-soalannya susah-2 . perghh . memang gua blur lahh kan . Lagi-lagi macam sejarahh , perghh , tak paham langsung aku . BI pon same , aku bukan pandai sangat pon speaking nihh . Maklumlahh budak kampung dikatekan *merendah diri .  Ecehh . Nanti nak pekse aku nak bace buku betol-2 . Aku nak dapatkan nombo top 10 . Hari tuhh UPK1 aku dapat no.12 . but kelas aku kelas first taw . Jangan pandang aku sebelah mate , pandang lahh dengan kedua-dua belahh mate . HAHA *gilew japp . Hermm , tapi aku akan berusaha bersungguh-sungguh untok dapat keputusan yg terbaekkk*cakap jekk lebihh . Hermm . Ape-2 pon korang doa kan aku yerr . Aku pon doa kan korang jugakk . Sesame lahh kite doa-mendoai . HEHE . Okeyhh lahh . Babaii "EBELIBADI" . 






Older Post | Newer Post